Ποιοί Είμαστε


Ποιοί Είμαστε

Το Γυμναστήριο «ΔΙΑΠΛΑΣΗ» ιδρύθηκε το 1995 από τον Βασίλη Ψώνη, καθηγητή φυσικής αγωγής με ειδικότητα στην Ενόργανη Γυμναστική και Έφεδρο Αξιωματικό Ε.Δ.
Ο χώρος του Γυμναστηρίου είναι λειτουργικός και άψογα εξοπλισμένος με σύγχρονα όργανα γυμναστικής. Το φιλικό περιβάλλον καθώς και η προσωπική επίβλεψη των μελών μας από έμπειρους Γυμναστές, αποτελεί το συστατικό της μακροχρόνιας επιτυχίας του Γυμναστηρίου μας.
Το γυμναστήριο «ΔΙΑΠΛΑΣΗ» στα σχεδόν 25 χρόνια λειτουργίας του έχει συμβάλλει ενεργά στην αθλητική πρόοδο των μελών μας και όχι μόνο (σεβασμός μεταξύ των μελών μας, αρμονική συνύπαρξη, υγιής επικοινωνία, ψυχαγωγία κ.α.).

Ξεκινήσαμε το 1995 με όρεξη και όραμα να γυμνάσουμε τα μέλη μας σε ένα αρμονικό περιβάλλον με πτυχιούχους γυμναστές με αρχές και αξίες για ομαδική και ατομική εκγύμναση στα πλαίσια του σεβασμού και της ευγενούς άμιλλας.
Στα τόσα χρόνια λειτουργίας μας έχουμε παρέχει στα μέλη μας πάσης φύσεως αθλητικά προγράμματα (aerobic – χοροί - kick boxing – Zumba – γιόγκα – pilates - bodypump κ.τ.λ.)
Αυτή τη στιγμή έχουμε εξελιχθεί και εξειδικευτεί σε προγράμματα στα όργανα (βάρη), στο pilates reformer και στο personal training ενός και δύο ατόμων.
Έχουμε τη δυνατότητα λιπομέτρησης, σωματομέτρησης, μέτρησης καρδιακών σφυγμών, αξιολόγηση σωματομορφικών χαρακτηριστικών, κατάλληλες συμβουλές διατροφής και εξειδικευμένο πρόγραμμα για κάθε αθλούμενο μας σύμφωνα με τις απαιτήσεις του. Στόχος μας το επιθυμητό αποτέλεσμα και η αποκατάσταση τραυματισμών στον καλύτερο δυνατό χρόνο και με ασφάλεια.

Η «ΔΙΑΠΛΑΣΗ» λαμβάνει μέρος στον Κλασικό Μαραθώνιο της Αθήνας με ομάδες οι οποίες αγωνίζονται στα 5, 10 και 42 χλμ και βρίσκεται μέσα στην πρώτη 3άδα της κατάταξης των Γυμναστηρίων Αθήνας!
Η πρωτιά μας έκανε πιο ΔΥΝΑΤΟΥΣ και υπεύθυνους. Με σκληρή προπόνηση και αποφασιστικότητα, μέχρι σήμερα συνεχίζουμε την παράδοση και λαμβάνουμε μέρος ως ομάδα στον Κλασικό Μαραθώνιο της Αθήνας!
Και δεν σταματάμε εκεί: Το ρητό «νους υγιής εν σώματι υγιεί» μας ταιριάζει απόλυτα! Μέσα από τις ετήσιες εκδηλώσεις μας, που έχουν γίνει θεσμός, (κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας, πάρτι μασκέ) αναπτύσσουμε φιλίες, ενδυναμώνουμε τις διαπροσωπικές σχέσεις των μελών μας και ανακαλύψαμε ότι ¨όλοι μαζί, περνάμε καλύτερα!
Η ανάγκη για άθληση έχει γίνει πιο επιτακτική από ποτέ. Είναι ισχυρό αντίδοτο στις αντιξοότητες και δυσκολίες της εποχής μας. Στόχος μας είναι να διατηρήσουμε ακμαίο, όχι μόνο το σώμα, αλλά και το ηθικό των μελών μας! Μέσα από οικονομικές προσφορές οι οποίες προσαρμόζονται στις ανάγκες όλων προσπαθούμε να ενδυναμώσουμε το ρόλο της άθλησης για να γίνει μέρος της υγιούς καθημερινότητάς μας.

Και μην ξεχνάτε …… ¨Η ΔΥΝΑΜΗ ΚΕΡΔΙΖΕΤΑΙ. ΔΕΝ ΧΑΡΙΖΕΤΑΙ¨
Γίνετε μέλος της «ΔΙΑΠΛΑΣΗΣ» και μαζί θα φτάσουμε στην κορυφή…Back To Top
Είσοδος
ΕΣΠΑ